Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Bungalows Imperial Park Spa Resort

Tilbage
ma 01 maj 2017 -  8 dage -  Med 2 personer -  All inclusive
Se alle Sprinter Reduktion priser

Bungalows Imperial Park Spa Resort

6,8

Imperial Park Spa Resort ligger 4 km fra centrum af den hyggelige by, Calpe, på Costa Blanca (”Den hvide kyst”) i Spanien. Til den fine sandstrand er der 3 km og der kører en gratis shuttlebus hertil fra ferieparken. Bussen kører ligeledes til Calpe’s centrum, havnen og lejligheder Esmeralda hvor du må spise en gratis frokost.

Imperial Park er et meget flot ferieanlæg, som er bygget i terrasser op ad bakken, og som består af virkelig fine og komfortable rækkebungalower, alle med aircondition og rummelige terrasser. Faciliteterne på stedet lever bestemt også op til den flotte bebyggelse: Her finder du nemlig hele 6 skønne swimmingpools, 2 børnepools, bar, snackbar, restaurant, wellness-center med bl.a. indendørs pool, og i den lokale skoleferie et komplet underholdningsprogram for børn og voksne. Kort sagt: Et absolut topsted til en familieferie, hvor alle tilgodeses.

Du vil sikkert også gerne køre på udflugt et par gange. Calpe ligger ca. midtvejs mellem de to skønne byer, Alicante og Valencia, som begge nås inden for en times kørsel ad motorvejen. Som et kuriosum kan nævnes, at Valencia blev brugt som kulisse for at forestille den tyske hovedstad, Berlin, i filmen ”Slaget om England”.

Læs mere

  • Rummelige bungalows
  • Gratis shuttle bus til stranden
  • All inclusive
  • Stor early booking rabat!

Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Ingen elevator
  • Shuttlebus ( till centrum fra mandag 13 april 2015 til og med torsdag 15 oktober 2015 fra ca 10:00 til 14:00 timer og fra 16:00 til 20:00 timer gratis; til stranden gratis)

Flere faciliteter

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til strand ca. 3 kilometer (sandstrand)
  • Afstand til centrum ca. 4 kilometer

Læs mere

Forplejning

All inclusive

Vis priser & bestil
6,8

Gæstebedømmelse

baseret på 0 oplevelser, Se den detaljerede gæstebedømmelse

Ingen anmeldelser endnu

Denne indkvartering har været booket af

Alenerejsende
0%
Unge par
0%
Ældre par
0%
Familier med små børn
100%
Familier med større børn
0%
Vennegrupper
0%
Øvrige grupper
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=161281


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)