Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Camping Domaine de Kermario

Tilbage

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Camping Domaine de Kermario

Den hyggelige Camping Domaine de Kermario ligger i den sydlige del af Bretagne, i udkanten af det charmerende centrum i Carnac. Denne by er kendt for sin rige historie. Fordi Carnac ligger i smukke landlige omgivelser er der masser af grøn, lavendel og andre farverige blomster her omkring. Her er også sandstrande som kun ligger få kilometer fra campingpladsen.

Campingen tilbyder alle de faciliteter du behøver for en fantastisk ferie. En bar, snackbar, restaurant og et supermarked. Især blandt børnefamilier er denne campingplads populær, fordi de især for børn er nok at gøre. Der er en legeplads, en børneklub og hver dag sørger unerholdningsteamet for sport og leg. En gang fodbold, volleyball, petanque eller en cykeltur langs nogle af områdets seværdigheder. Den aktive feriegæst kommer heller ikke til at kede sig. Vil du bare slappe af og lave ingenting? Så er dette også lige stedet for dig!

Læs mere

  • Populær blandt børnefamilier
  • Landlige omgielser
  • Tæt ved historiske Carnac

Faciliteter

  • Reception (åbne fra 09:00 - 12:00 og fra 14:00 - 18:00, åbne fra lørdag 4 juli 2015 til lørdag 29 august 2015 fra 08:00 til 12:00 og fra 14:30 til 19:00)
  • Eksklusiv sengelinned & håndklæder
  • Plads på parkeringspladsen: gratis
  • Udendørs legeplads

Flere faciliteter

Beliggenhed og omgivelser

Afstand til strand ca. 4 kilometer

Læs mere

Forplejning

Vis priser & bestil
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=171615


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)